Verhuur, verkoop, herstellingen van geluid, beeld en elektronica

Over Klinkers Electronics

Klinkers Electronics bestaat al sinds 1997, u kan bij ons terecht voor het huren, herstellen en aankopen van "geluid, licht, beeld en elektronica".

Wij verhuren voor de meest uiteenlopende evenementen groot of klein geluid en licht, met technische ondersteuning ter plaatse. Voor huur van materiaal kan u terecht in de rubriek "Verhuur".

Onder de rubriek "Verkoop" vindt u een groot aanbod aan onderdelen met actuele prijzen, Behringer Onderdelen: (faders, voedingen, encoders, luidsprekers ...)
Ook bieden wij vanaf heden voor Behringer een B-stock catalogus aan. Met andere woorden, toestellen die kleine defectjes hebben maar 100% werken. Deze kleine defectjes kunnen verpakkingsschade zijn, kleine electronische defecten, teruggestuurd toestel zonder probleem,...


Live optredens

Wij bezorgen u een volledige productie op het vlak van licht en geluid.
Hieronder vindt u een aantal foto's van optredens van artiesten. Hier leverde Klinkers Bvba een volledige licht- en geluidset inclusief monitors en techniekers.

Jean Bosco Safari - Fidea - Kasteel van SaffelaereHerstellingen

Voor herstellingen van de meest variërende elektronische toestellen. TV's, radio's, luidsprekers, versterkers, computers, etc kan u bij ons terecht.
Wij herstellen alles in onze winkel, kwaliteit is verzekerd! Na herstelling geniet u van 3 maanden garantie moest er zich iets voor doen.

Typische herstellingen:
- Televisie
  (plasma & lcd, led), monitor...)
- Video
  (videorecorder, dvd-speler, bluray-speler...)
- Hifi audio
  (mini keten, losse onderdelen, tuner, versterker, luidspreker...)
- Professionele audio
  (versterker, luidspreker, mengtafel...)
- Computer, Laptop, GSM, Smartphone, Apple iPhone...

Met merken zoals hier onder vermeld kan u altijd terecht bij ons :


Onderdelen Behringer

Bent u opzoek naar een onderdeel van een een Behringer product? Wij kunnen u verder helpen. Op onze website vindt u een groot aanbod aan onderdelen met actuele prijzen. Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons en we zoeken het voor u uit.